Σκοπός μας
είναι να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, παρέχοντας πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία Interelka Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2011 και αποτελεί μέλος του ομίλου Elka S.A.

Η εταιρεία έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή των προϊόντων της Elka σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο, λειτουργώντας με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό προς τους πελάτες και τους καταναλωτές.

Εκτός από την πλήρη γκάμα προϊόντων παραγωγής της Elka, η οποία περιλαμβάνει κρουασάν, πατατάκια, γαριδάκια καθώς και άλλα προϊόντα extruder, στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Interelka εντάσσονται προϊόντα κονσέρβας τόνου και σαρδέλας με την επωνυμία της εταιρείας, από επιλεγμένους και αξιολογημένους προμηθευτές, καθώς επίσης και άλλα επώνυμα καραμελοειδή προϊόντα και καραμελοπαίχνιδα.

Το δίκτυο πωλήσεών της εταιρίας καλύπτει σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, εμπόρους χονδρικής πώλησης, περίπτερα, πρατήρια καυσίμων, στάδια, καφετέριες και αλλά σημεία πώλησης.

Από την πρώτη μέρα, η Interelka έχει δεσμευτεί στην υπόσχεση της να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας, στη σωστή συσκευασία και την επιθυμητή τιμή αγοράς.

Η Interelka Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία της 2011 στην Αθήνα.

Από τότε ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία και συνεχίζει τις επενδύσεις της σε ανθρώπινο δυναμικό, σε εγκαταστάσεις και σε φορτηγά.
Έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα, συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Με σταθερά βήματα, χτίζει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών, που καλύπτει αποτελεσματικά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς.

Λίγα λόγια για τoν όμιλο Elka S.A.

1993 - Η Elka S.A. ξεκίνησε έχοντας ως κύρια δραστηριότητα αποκλειστική διανομή επώνυμων brands στις βαλκανικές χώρες και επεκτάθηκε στην παραγωγή και διανομή των δικών της προϊόντων, τα οποία έχουν πλέον κατακτήσει ένα από τα σημαντικότερα μερίδια αγοράς στις συγκεκριμένες αγορές.
2007 - Η Elka S.A. επένδυσε στην αγορά της μονάδας παραγωγής κρουασάν που μέχρι τότε ανήκε στην ΙΟΝ Α.Ε. και συνέχισε την παραγωγή του brand Belino, δημιουργώντας επιπλέον δύο νέα brands, το Daily και το Replay, ολοκληρώνοντας έτσι μια σειρά κρουασάν ανώτερης ποιότητας με ισχυρή παρουσία σε πολλές αγορές.
2011 - Ίδρυση της interelka Ε.Π.Ε με έδρα το Κορωπί, Αττικής.
2016 - Η Elka S.A. Προχώρησε στην δημιουργία νέων υπερσύγχρονων μονάδων παραγωγής για πατατάκια, γαριδάκια και άλλα αλμυρά σνακ, αυξάνοντας σημαντικά το μέγεθος και την δύναμη του προϊόντικού της χαρτοφυλακίου.

 

Ποιότητα
Υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής με πιστοποιήσεις (ISO, IFS).
Σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας, σε ολόκληρη την αλυσίδα, από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση, με καθημερινούς ελέγχους και με πιστοποίηση διαδικασιών.
Εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.

 

Καινοτομία
Νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε αγοράς.
Συνεχής επέκταση σε νέες αγορές.
Επένδυση σε νέες εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

 

Aξιοπιστία
Πολυετής εμπειρία στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων.
Μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις συνεργασίας με προμηθευτές και πελάτες.
Οικονομική ανάπτυξη, με αυξανόμενο τζίρο σε μια εποχή παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Επένδυση σε εργατικό δυναμικό και αύξηση των προσλήψεων από το 2016.


 


Το“Διεθνές Βραβείο για Εξαιρετικά Επιτεύγματα στην Ηγεσία και Ποιότητα“ από το Συνέδριο Business Initiative Directions QC 100 στο Παρίσι το 2011.

 


Το Πλατινένιο Βραβείο ERA στην κατηγορία “Διεθνή Βραβεία Ποιότητας” για την αναγνώριση της ποιότητας και της επιδίωξης για τελειότητα, στη Γενεύη το 2013.

 


Το “Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας” για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, στο International Socrates Award το Μοντρέ της Ελβετίας.