Τα προϊόντα μας

Belino


Belino είναι το κρουασάν που συνοδεύει κάθε μας στιγμή! Το κρουασάν μας από το 1993. Κλασικό αλλά και νεανικό. Προσφέρεται σε ποικιλία γεύσεων και μεγεθών, ατομικά κρουασάν των 80 γραμμαρίων και mini κρουασανάκια για όλη την οικογένεια.

Δείτε όλες τις γεύσεις


Τo Replay είναι το νεότερο μέλος στην οικογένεια elka. Λαχταριστά κρουασάν και ακαταμάχητα αλμυρά snack σε νέα ελκυστική, παιχνιδιάρικη συσκευασία και εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Το replay είναι νεανικό και έχει πλάκα…! Δείτε όλες τις γεύσειςDaily, είναι το κρουασάν για όλη την οικογένεια!
Από το 2010 παράγεται και διανέμετε από την elka σε πάνω από 17 διεθνής αγορές. Διατίθεται σε 5 διαφορετικές γεύσεις και σε ποικίλες κατηγορίες όπως ατομικά κρουασάν, mini croissants καθώς και πολυσυσκευασίες! Δείτε όλες τις γεύσεις


Οι κονσέρβες Via mare έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους στο καθημερινό καλάθι του καταναλωτή από το 2011. Ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση και την ποιότητα τους. Οι κονσέρβες τόνου και σαρδέλας via mare παράγονται από διαλεγμένους και πιστοποιημένους συνεργάτες κονσερβοποιίας!
Δείτε όλες τις γεύσεις

Τα Νέα μας